Pore penetrating maska

                                                                               



AVON Clearskin pore penetrating maska









Danas vam donosim Avonovu masku za lice, Jako je slična maskama L'oreal pure clay i Glam glow super mud.


Maska dolazi u pakiranju od 75ml i mozete je nabaviti u katalogu iz Avona za 30tak kuna. Ambalaža je solidna,čvrsta i nećete imati nikakvih problema s njom. Avon poručuje "sadrži mješavinu minerala gline koji upijaju višak masnoće" što je u ovom slučaju potpuno točno.



Masku je potrebno nanijeti na lice i čekati 15-20 minuta dok ne promijeni boju. Pri nanošenju osjetit ćete lagano ohlađenje na licu, te u tih dvadesetak minuta lagano zatezanje, Uvijek kod maski važno mi je da bar nešto lagano osjetim na licu da znam da radi.


Najčešće je nanosim prstima, puno je lakše nego s kistom. Morate paziti sa ovom maskom jer se brzo suši, i kada budete pokušali razmazati, maska će vam se lijepiti više po prstima nego po licu tako da ćete biti primorani uzeti malo više proizvoda.



Nakon 20-tak minuta


Kao što vidite boja maske se znatno promijeni, Maska popuca te označi pore tako što se crna boja zadrži u njima te tako izvlači masnoću. Izrazito jako zategne i jedva se možete pomicati, pogotovo ako stavite po cijelome licu, a ne samo na T zonu.

Skida se tako da je polaganim kružnim pokretima skidate toplom vodom,a onda tapkate lice ručnikom. Jer nije dobro samo protrljati ručnikom i izritirati kožu. Kao da ništa niste ni napravili.
Maska stvarno savršeno odrađuje svoj posao, izvuče svu masnoću toliko da vam je koža suha(naravno na pozitivan način) nakon skidanja, Koristim je 2-3 puta u tjednu, a masku već imam 4 mjeseca i još nije pri kraju. Nakon korištenja par puta stvarno su vidljivi rezultati.


Uživajte ;)


You Might Also Like

2 komentari

  1. Imam je, ali je nisam jos isprobala.
    Zaboravim da je imam..
    Morat cu to promijeniti..

    OdgovoriIzbriši
  2. Iz sveg srca vam preporucujem. Maska je stvarno savrsena,toliko upije masnocu da jedva mozete prst povuc po licu kasnije, a i nakon koristenja nekog vremena miteseri polako nestaju

    OdgovoriIzbriši