Rimmel stay matte puder u kamenu

                                                                                         

Rimmel puder u kamenu



Drage moje danas vam donosim moj "holy grail" puder u kamenu. Naišla sam na njega totalno bezveze, hodajući dm-om i tražeći nešto što bi mogli malo "utišati" moje mješovito lice s kojim sam imala problema u to vrijeme.


Rimmel je sam po sebi odličan drogerijski brand za kojeg smatram da bi se trebao još više probiti na tržištu, a bez ikakvih problema osvojio je i put k mom srcu. Upravo ovaj brand mi je trenutačno vrh svijeta, pogotovo jer sam uz to našla svoj "holy grail" tekući puder kojeg sam uporno tražila 3 godine!

Puder je u nijansi 001, transparent, no i ostale nijanse su prilično transparentne tako da s tim nema problema. Na ambalaži piše da uspije održati sjaj do 5 sati te umanjuje vidljivost pora. Što je u potpunosti toćno, samo što sjaj drži i duže. Imam mješovitu kožu i drži mi  8-8+ sati, a pore su nevidljive. Možete ga kupiti za 40 kn i dobijete 14 grama proizvoda.



Rimmel stay matte puder u kamenu dolazi u plastičnoj ambalaži, koja je sama po sebi njihov propust pri osmišljavanju amabalaže. Ambalaža je na neki način čvrsta, no poklopac je plastičan te se jako lako otvori što i nije pogodno za nošenje okolo. Jedini način na koji ga mogu nositi je da ga uguram među šminku u malom nesseseru pa mu se ništa ne može desiti. 


Puder je na dodir baršunast, na neki način i mekan. Jako lijepo sjeda na četkicu/kist te još ljepše stoji na koži.Ravnomjerno se nanosi te lice čini glatkim no ne i "praškastim". Na licu se toliko lijepo stopi s kožom da uopće nemate osjećaj da ga nosite. Prijašnji puderi u kamenu činili su mi lice dosta cakey i izražavali pore. Ovaj puder upravo čini suprotno, zamaskira pore i stopi se sa tekućim puderom tako lijepo da nemate osjećaj da nosite išta na licu.

Nanešen je samo tekući puder (Rimmel lasting finish) pore su sitno vidljive također i sjaj












Nakon Stay matte pudera u kamenu,pore se ne vide a sjaj je potpuno nestao.








S obzirom na moju mješovitu kožu i T zonu koja se ponekad zamasti, ovaj proizvod moje pore i sitne probleme drži sputavane cijelo vrijeme. Nosim ga oko 8 sati i nikada se nije maknuo s lica niti je masnoća probila naprijed. Nikada se nije desilo da ga popravljam zbog masnoće što mi je veliki plus. 
Neko vrijeme sam ga također koristila kao puder poslije korektora, jako je dobro držao korektor na mjesto no kupila sam drugi kako bi ga koristila za baking,(Catrice Nude Illusion) o kojem ću pisati kasnije, a ovaj puder ostavila sam ovom poslu kojeg jako dobro odrađuje.


Uživajte!

You Might Also Like

2 komentari

  1. Svi su oduševljeni ovi puderom u kamenu a mene je ostavio ravnodušnom :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo prvi put čujem...Zbog čega? Nije dovoljno matirao, sjaj je probijala ili?

      Izbriši