Makeup Revolution paleta sjenila Acid Brights








Danas ću vam pričati o paleti koja mi dopušta da stvaram svakakve izglede na koži, zbog svoje pristupačnosti i mogućnosti velikog broja kombiniranih lookova.


Radi se MUR paleti sjenila, koju možete naručiti preko Pink pande za cca 50 kn, te pritom dobijete 14g proizvoda. Ambalaža je čvrsta,pristupačna te nema mana. Paleta dolazi sa 12 različitih sjenila, 3 su shimmerasta (sivo,tamno i svijetlo plavo), a ostala su matt. Ono što me iznenadilo kod ove palete je njezina pigmentiranost, pogotovo kod neon boja (narandžasta, žuta i roza).



Koristim paletu negdje mjesec dana i ni u jednom trenutku me nije iznevjerila. Paleta se jako malo trusi, za razliku od mua ili essence palete koje se jednim pokretom kista rasprše na sve strane. Ova paleta jako je slična Sleek acid paleti, samo što je malo manje pigmentiranija. Ako želite jaku pigmentiranosti obavezno stavite primer za sjenila, jer se boje znatno pojačaju, također kod neon boja možete pokušati stavljati mokrim kistom, boje se malo jače pokažu na koži. Kod avon i essence palete znale su mi se pokazivati crne crte na kapku od trusenja sjenila, što ovdje nije slučaj. Boje također izdrže dugo bez da se pomaknu ili nestanu sa kapka.




Gledajući samo ovu paletu, sjenila su pigmentirana te na očima izgledaju savršeno. Ovakve boje nisu toliko uobičajene kao nude palette s kojima možete raditi look za svaki dan, no naravno ako imate tu petlju i gajite ljubav prema tome, još bolje. Sa ovih 12 sjenila možete pustiti mašti na volju i napraviti preko 30 lookova.Paleta daje toliko mogućnosti baš zato što su boje jake te ne toliko uobičajene. Sve su boje vidljive osim bijele, ona se teško vidi na koži, no nikada nisam ni koristila bijela sjenila pa mi to ne stvara problem.


Primjer par lookova koje sam stvorila koristeći ovu paletu:




You Might Also Like

2 komentari

  1. Odlicna pigmentiranost palete, a lookovi bas dobri. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U potpunosti se slazem, za tu cijenu proizvod je fantastican, i hvala puno😚

      Izbriši