Bodysoul kistovi

                                                                                


Bodysoul kistovi



Pozdrav dame. Donosim vam recenziju o dva Bodysoul kista koja možete kupiti u Muller poslovnicama.  Na kistove sam naletjela slučajno, te su kupljeni bez ikakvog prethodnog pretraživanja.


Pričati ću vam o dva Bodysoul kista, prvi (veći) kist je namjenjen za tekuće podloge, dok je drugi kist namjenjen blendanju sjenila, tj. dodavanja prijelazne nijanse u 'crease' oka. 


Kist za nanošenje podloge je rađen od izrazito čvrste plastike, i matirane drške,tako da ne postoji nikakva mogućnost da se išta desi kistovima. Kist je rađen od čvrste sintetičke dlake koja zbog svoje gustoće ne propušta nikakav proizvod u kist, te ga 'pogura' u kožu u potpunosti. 
No negativna strana ovog kista je što su dlačice toliko čvrste i gusto zbijene da je na koži izrazito jak i stvara veliki pritisak, na osjetljivoj koži može čak izritirati ili općenito smetati. Zbog toga ovaj kist nije na mojoj listi dnevnih proizvoda koje koristim. Sam po sebi je jako dobro zamišljen proizvod, no zbog velikog pritiska i osjećaja nelagode, jednostavno se nema što drugo pisati.


Drugi kist je proizvod kojeg koristim za potpuno drugo nego za što je napravljen.  Koristim ga za highlighter jer preferiram druge kistove preko ovoga. Ovaj kist sam po sebi dobro blenda i stvara prijelaze, no nekako mi je preveliko za to područje za koje je i namjenjen. Drška je također ista kao i kod drugog kista, no kod ove su dlačice zbijene ali mekane, stoga vrlo dobro odrađuje svoj posao.



Kist je zapravo jako pogodan za highlighter, može se nanesi cijelom širinom dlačica, ali samo i vrhom. Zbog toga što je koso rezan, vrh dlačica može bez problema nanesti highlighter na područje ispod obrva. 

Uživajte!

You Might Also Like

0 komentari