Avon clearskin blackhead clearing






  Danas vam donosim  jedan savršen proizvod od Avona. Tretman za čišćenje lica od pora, kojem je sastav bijela glina i salicilna kiselina. Prenijet ću vam svoje mišljenje o ovom proizvodu kojeg koristim već negdje 2 mjeseca.





Ovaj proizvod možete kupiti u Avon katalogu za 30-tak kuna. Dobijete 100ml i pravo čudo. 
Koristim ga već dva mjeseca i mogu reći da vidljivo smanjuje pore. Prije uporabe važno je da dobro promućkate jer ako bočica stoji neko vrijeme glina i kiselina se razdvoje.




Sastav

Ambalaža je jako čvrsta i nema šanse da joj se išta dogodi, na vrhu imate rupicu poput one na šamponima kroz koju proizvod izlazi, pošto je tekuće dobro bi bilo malo pripaziti koliko proizvoda izlazi.
Ovaj proizvod koristim tako da ga nanesem na vaticu i utapkam na Tzonu gdje su mi najviše vidljive pore (Najviše oko nosa). Proizvod upije svu masnoću i očisti lice toliko da jedva možete povući prst kroz to područje jer nema ni 1% masnoće.

Nakon korištenja par mjeseci vidljivo se razlikuje prije i poslije. Pore su sužene i puder puno ljepše sjeda. Prije ovog proizvoda stavljam masku za lice također od Avona o kojoj budem pisala kasnije. 

Uzivajte :)

You Might Also Like

1 komentari