The Balm Meet Matt(e) Trimony palete






Drage moje,danas vam donosim paletu koja me oborila s nogu. Od samog pakiranja do uporabe i izgleda na koži. Radi se o Balm Matt paleti.

Paletu možete naručiti sa Pink pande, iako mislim da je trenutačno rasprodana,te u Dm-u i Muller-u i Bipi. Cijena je 322,90 kn, te dolazi u pakiranju od 21.6 g.
Pakiranje ovih sjenila je čvrsto, no na neki način i delikatno, Područje koje okružuje sjenila je kartonsko, te ako vam i malo sjenila pređe na to područje teže će se obrisati, Također pošto je pakiranje kartonsko lako se zaprlja, no naravno očisti se uz malo dodatnog truda.



Općenito pakiranje The Balm kozmetike je jako originalno te "zaigrano". Na poleđini možete pronaći 'opis' ovog muškarca na slici. Te imena svih ovih sjenila u paleti, Paleta također dolazi sa ogledalom, koji je dosta veliko te super služi namjeni. Naravno ako vam je ogledalo nepotrebno,u potpunosti je fleksibilno te ga možete spustiti skroz uz poleđinu palete.



Sjenila ove palete su izrazito pigmentirana, te poredana po jačini. Sjenila su jako mekana što ih čini savršenim za blendanje,te je mala količina sjenila je dovoljna za svakodnevni izgled.  Blendaju se bez problema, i stoje na očima više od 8 sati bez korištenja primera. Na očima izgledaju savršeno te ne gube svoju jačinu tokom dana.
Također, dobra strana je količina ovih sjenila, dobijete dosta veliku količinu sjenila, te se neće tako brzo istrošiti kao kod ostalih paleta.
Mala mana je to što se malo rasipaju, te postoji mogućnost da se paleta lagano polomi. Mislim da ne bi dobro surađivala sa vašim koferom ili torbom ako budete išli na putovanje.


Prva 3 sjenila su svjetlija te ih čini savršenim prijelaznim sjenilima.. Kod ovih sjenila nema nikakve šanse da se maknu sa očiju ili izgube pigmentiranost. S njima se možete igrati danonoćno i napraviti jako puno različitih izgleda. Pošto je paleta izrazito pigmentirana i većinom sadrži tamnije boje, jako je pogodna za izlaske,vjenčanja, ali i za svakodnevni look onima koji to vole. Ova paleta je savršeni primjer omjera cijene i kvalitete, cijena je visoka ali sam proizvod je izrazito kvalitetan.


Također, napravila sam stranicu na Faceu te vas molim da mi pomognete i stisnete 'sviđa mi se' na početku stranice. Mislila sam i ovaj sadržaj koji imam ovdje, dovesti i na fejs. Makeup Corner
Hvala!

Par izgleda napravljena sa ovom paletom:

Uživajte.







You Might Also Like

0 komentari