Makeup Academy Glamour Days palette
















Danas vam donosim paleticu koju sam iz čiste znatiželje naručila preko interneta i jednostavno je zavoljela.


Ova paleta dolazi u pakiranju od 9 g te je službena cijena ove palete 4$ cca 30kn.
Paleta je kao što vidite vrlo pristupačna i za ovu cijenu dobijete odličan proizvod. Uz ovu paletu dobijete kist (sa spuzvicama) s kojim možete nanijeti sjenila. Ovakav tip kistova najbolje služi za nanošenje šljokica na eye makeup i za blendanje koje će na žalost potrajati malo duže nego uobičajeno :)



 U paleti dolaze 9 shimmer  i 3 mat sjenila. Pošto se u puno slučajeva desilo da su šljokice stavljene samo radi površinskog izgleda i kasnije se u sjenilu ne mogu pronaći, ovdje to nije slučaj. Šljokice se protežu kroz cijelu 'dubinu' sjenila te se također izrazito vide i na očima.  Mana kod ove palete je to što se sjenila truse, ne previše ali je sigurno prisutno. Mislim da vam neće previše smetati.


Sama pigmentiranost ovih sjenila je srednja, na očima se sjenila vide no jednostavno nisu jako izražena, s time mislim da nisu za one koji vole upecatljiv eye look. Kod ove palete bitno je uvidjeti to da je plaćena 30tak kuna a  pritom pruža ovoliku kvalitetu. Sjenila bez problema ostaju na očima, do 8 i više sati i nema šanse da slučajno 'spadnu' sa očiju. Blendanje ovih sjenila je vrlo lagano, ne trebam prelaziti 20 puta preko istog područja, i mogu postupno nadograđivati sjenilo bez dodatnog viška kojeg moram otresti.


Smatram da je ova paleta namijenjena svakodnevnoj upotrebi, sjenila su srednje jačine te ju to čini stvorenom za brojne izglede koje možete napraviti s njom. Izrazito je pogodna te kao što tvrde na MUA službenoj stranici, stopiti će se sa svim tipovima kože i učiniti dan glamuroznim!


Uživajte! 

You Might Also Like

0 komentari