Max Factor Miracle Match puder





Pozdrav drage moje, danas vam pišem o Max Factor puderu. Ovaj puder su nahvalili mnogi časopisi i razni vizažisti. Za ovaj puder govori se da je poput kreme te da jako dobro hidratizira kožu i pruža prirodan sjaj.


Puder dolazi u 5 nijansi u staklenoj bočici od 30ml. Okvirna cijena je 110kn. Kao i kod većine pudera, proizvod izlazi kroz pumpicu. Nijansa ovog pudera je Golden 75.



Tekstura ovog pudera je zaista jako kremasta i dobro se stapa s kožom. Zbog takve teksture brinulo me da neće pružati taj prirodni izgled koji i obećava, no na kraju je ostvario rečeno. Jako lijepo se nanosi i kistom i beauty blenderom stoga nisam primjetila neku veliku razliku. Zbog teksture poput kreme, koža izgleda jako zdravo i odmorno.


Puder obećava blur efekt i prirodan sjaj na koži. Nakon njegovog nanošenja u potpunosti se slažem s tom tvrdnjom. Iako je puder kremast i ima srednju pokrivnu moć,svejedno je lagan i prozračan.
Mala mana je taj sjaj koji puder pruža, na mojoj mješovitoj koži izgleda okej prvih 4-5 sati, no smatram da na masnoj koži ne bi izdržao dugo bez pudera u kamenu/prahu.

Koža bez pudera                                                                                              Jedan sloj pudera                                                   

Blur efekt je postignut, prirodan izgled na koži također. Bez setiranja raznim puderima u prahu i kamenu, puder je izdržao oko 5 sati i tada je počeo probijati. Također je prekrio i pore s kojima većinom imam problema pri nalaženju pudera te male prištiće dok lice svejedno izgleda vrlo zaglađeno i svježe

Općenito je ovo jako dobar puder, prekrio je male nepravilnosti, prirodno izgleda na koži te daje taj obećani blurefekt. Nakon par sati još uvijek stoji na licu, iako smatram da bi mi trajao duže da sam ga matirala :)
Iskreno preporučam ovaj puder, jako lijepo obavlja svoj posao. Sve što Max Factor obećava o ovom puderu drži vodu.

Također,nastojim ovaj sadržaj prenijeti i na novu fejs stranicu. Molim vas da odvojite vremena i stisnete "sviđa mi se" ------>  Makeup Corner
Uživajte.





You Might Also Like

2 komentari