diy

DIY ruž


Crveni ruz


Pozdrav,mislim da smo se svi našli u situaciji gdje imamo izrazitu želju za određenom bojom ruža, no nažalost nije nam dostupna. Slična situacija dešavala se meni, ne nosim ga često no jednog dana išla sam na jedan događaj gdje je DRESS CODE: Crveni ruž.



Danas vam donosim diy lipstick, koji je gotov u 5 minuta i manje.

Počinjete tako da uobičajeno stavite određenu svjetliju boju ruža/sjajila na usne s tim da bi sastav trebao biti kremast radi sljedećeg koraka.Ako želite da vam kranji rezultat bude taman ruž, možete staviti i tamnije sjajilo/ruž.

Koristila sam Manhattan soft lip cream shade 95M i nanijela dva sloja radi boljeg primanja sljedećeg proizvoda.





Cijena je 55kn i dobijete 6,5ml. Boje su prekrasne a najviše mi se dopala ova nijansa. Nekako je neutralna, boje usana ali opet vidljiva. Miris je božanstven, ambalaža savršena, a nanošenje odlično. Dolazi sa normalnim aplikatorom kao u većini sjajila te se nanosi vrlo jednostavno.

Nakon nanošenja sjajila



Na usnama uopće nemate osjećaj da ga nosite, mat je no opet svilenkast i ne isušuje kožu.

Sljedeći korak je essence matt touch blush
Nakon sto ste nanijeli sjajilo ili ruž, utapkajte bilo kakav kist koji može poslužiti, i ima čvršće dlačice,no preporučam (smudge brush ili crease brush) u rumenilo.



Ovo rumenilo je jako intenzivne boje te je zato kranji rezultat fantastičan, no nikako ga ne mogu koristiti kao rumenilo zbog svoje boje,jer i najmanja količina ostavlja crvenu mrlju na obrazu.

Bitna stvar je da ruž ili sjajilo koje budete koristili prije rumenila mora biti kremast, ako je mat i suh, rumenilo će dodatno naglasiti tu suhoću i usne će vam izgledati jako popucalo.


Krajnji rezultat




Boja je držala 5-6 i na najvećem minusu.Ne preporučam ovakvo nošenje svaki dan zbog mogućnosti isušivanja usana. Trebalo bi im davati posebnu njegu i pustiti ih da dišu par dana u tjednu :)

Uživajte



You Might Also Like

0 komentari